Російська співачка Аліса Мон виконала пісню "Ла-ла-ла", чим дуже зворушила батька її виконавиці, покійної учасниці гурту Жанни Фріске.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний номер був виконаний на шоу "Суперстар! Повернення" російського федерального каналу НТВ, присвяченому пам'яті зірок, які вже пішли з життя.

Жанна Фріске, фото з відкритих джерел
Жанна Фріске, фото з відкритих джерел

Аліса Мон наважилася переспівати пісню "Ла-ла-ла" (також відому як "Давай пойдем с тобой туда"), яка у свій час стала другим сольним сінглом Фріске.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Як зізналася вокалістка, перед виступом Жанна прийшла до неї уві сні:

"Вона була в червоному брючному костюмі. Я подивилася в сонник і прочитала, що померла людина, що з'явився уві сні у всьому червоному, означає благословення на щось. Я зрозуміла, що зробила правильно, вибравши Жанну", - сказала забута співачка в ефірі шоу.

Вона блискуче виконала хіт покійної зірки. І почула на свою адресу вищу похвалу, про яку можна було тільки мріяти.

Серед глядачів у залі був і батько Жанни Фріске Володимир Борисович.

"Я відчуваю, що начебто тут Жанна була. У мене серце вискакує. Важко говорити. Дякую, Алісо", — виразив своє захоплення чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Останні слова загиблої від раку Жанни Фріске опублікували у книзі, не стримати сліз: "Якби я знала..."

Як повідомляв Знай.uа Шепелєв втілить мрії покійної дружини Фріске з іншою жінкою: підготовлення до весілля йде повним ходом.

Знай.uа писав, новоспечений наречений Шепелєв розповів, як змінився син покійної Фріске.