Популярна українська співачка Тіна Кароль випустила свою першу колекцію взуття, над якою працювала протягом року.

Читайте Знай в Google News!

Тіна Кароль презентувала своє творіння на сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Співачка виклала коротке відео, на кадрах вона підіймає кришку, з-під якої виривається гаряча пара. Проте, коли вона розсіюється на тарілці глядачі бачать не страву, а туфлі. В описі Тіна Кароль на всі лади розхвалила своє взуття.

"Сьогодні особливий день - вихід моєї першої колекції взуття, створеної спільно з українським брендом. Робота над колекцією велася рік. Я вникала в усі технологічні нюанси. З особистого досвіду знаю, що таке, коли ноги ниють від незручних каблуків, навіть якщо вони красиві. Ніяка краса не гідна ваших страждань. Тому наша колекція розроблена з дуже зручною колодкою, а пальчики лежать на підошві ідеально рівно.", - похвалила взуття Тіна Кароль. Тіна Кароль

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

Тіна Кароль розповіла, що у колекції продумана кожна деталь. Взуття та сумочка зроблені зі спеціального зносостійкого сатину, легкого в догляді - його можна очищати звичайним мильним розчином. А гумка на ремінці сабо, за словами співачки, робить його зручним для будь-якого підйому стопи, сам ремінець вручну викладений камінням.

Артистка зізналася, що на створення такої колекції її надихнули українки, яким пора додати любові до себе. Адже часто жінки намагаються бути скромнішими, ніж потрібно.

"Особливий акцент в колекції - мікросумка ручної роботи. Кріплення і кільця для сумки і прикраси на босоніжках розробляв ювелір. В якості прикраси використовували кристал Swarovski особливої прозорості і мерехтіння. На цю колекцію мене надихнули українки. Нас навчили бути скромнішими, ніж потрібно. Наші жінки - фантастичні, пора додати їм любові до себе. Головний наш меседж - всередині вас є любов до себе, всередині вас є щастя. Не чекайте ідеального моменту, створіть собі свято зараз.", - пояснила Кароль. Тіна Кароль

Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol
Тіна Кароль, фото: instagram.com/tina_karol

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.