Наближається Новий рік - найважливіше свято для кожного. У цей день важливо дарувати не тільки свою увагу і любов, але справжні відчутні подарунки.

Звичайно ж, сьогодні можна подарувати коханій дівчині гроші або оформити подарунковий сертифікат в будь-який магазин. Але це банально і часто ображає людей, які знають, що від них просто відкуповуються і відмахуються даруючи, нехай і потрібні, але не цікаві подарунки.

У цій статті ми розповімо, які подарунки подобаються сучасним дівчатам, який з них підійде найбільше саме для вашої подруги або приятельки і звичайно ж, - розповімо як заощадити на новорічному презенті.

Косметика і парфюмерія

Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube
Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube

Ідеальний подарунок для будь-якої дівчини - це косметика. Навіть якщо ваша кохана або просто подруга не користується щодня макіяжем, в її арсеналі завжди повинна бути хоча б одна палетка, яка вже точно буде використана за призначенням в один зі святкових днів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щоб не помилитися з вибором, ви можете купити набір: палетку тіней, набір помад або блиску для губ, кілька коробок з пудрою і тональним кремом і багато іншого.

Очевидний подарунок на свято, як і жінці, так і чоловікові - парфум. Ви можете купити певний парфум, який як ви знаєте точно сподобається вашій дівчині, так і поекспериментувати і взяти той аромат, який на вашу думку підійде жінці. Крім того, у великих магазинах можна знайти набір з міні-ароматів за вигідною ціною.

Також можна купити один з численних наборів по догляду за тілом. У нього входять скраби, масла, крема з різними запахами і властивостями. Ви можете сміливо брати будь який набір за потрібною ціною, так як кілька засобів з набору вже точно підійдуть дівчині.

В останні роки також стало модним дарувати дифузори - ємність для зберігання і регулювання запахів від ароматичних паличок. Ідеальний презент для тих, хто любить приємні аромати у будинку, але завжди хоче контролювати ситуацію, що у себе в квартирі, що в житті.

Ніколи не завадять в будинку ароматичні свічки. Сьогодні в будь-якому магазині можна знайти десятки різних варіантів, які задовольнять навіть найвишуканіший або специфічний смак. Навіть в тих випадках, коли ви можете програти з вибором подарунка, його завжди можна передарувати, що без умовно зробить будь-яка сучасна дівчина або жінка.

Засоби по догляду за волоссям та нігтями: даруємо корисне для улюблених

Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube
Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube

Більшості сучасних жінок обов'язково потрібно мати вдома якісні та зручні засоби по догляду за волоссям - фен, плойку, стайлери для завивки або щось схоже. Як правило, хороша техніка коштує не малих грошей, але в святкові дні багато магазинів і мереж роблять знижки, завдяки яким, ви можете зробити по-справжньому щедрий подарунок, але за прийнятні гроші.

Ніколи не будуть зайвими засоби для манікюру та різні пристрої, які дозволяють привести ноги в належний вигляд самостійно, при цьому не витрачаючи на це зайвий час і гроші.

Одяг та аксесуари: актуальні і символічні презенти в 2020 році

Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube
Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube

Звичайно ж, дарувати дорогий одяг для своєї коханої без узгодження з нею не варто. Наряд може не сподобається чи не підійти по фігурі.

Але ви завжди можете подарувати щось універсальне - піжаму, худі, рукавиці спортивний одяг або банальні шкарпетки з незвичайним принтом. Ніхто не відмовиться від іграшок, які завжди сприймаються як недорогий, але приємний сюрприз.

Вибрати підходящий варіант можна в традиційних магазинах або торгових центрах, або зайшовши на один з численних сайтів. Головне тут - не помилитися з розміром.

Самі класні презенти можна покласти під ялинку, а модні речі урочисто презентувати улюбленій під бій курантів.

Відзначимо, що незвичайні речі для дівчаток запам'ятовуються на все життя і ніколи не стираються з пам'яті, навіть якщо ваша дама сприйме презент як жарт.

Прикраси або годинник: стильні подарунки на всі часи

Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube
Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube

В якості подарунків для рідних або близьких людей завжди можна купувати недорогі або люксові прикраси, годинник або інші дорогоцінні аксесуари. Якщо ви хлопець, перебуваєте на відстані або живете разом з коханою, то оригінальні прикраси - краще, ніж сотні інших подарунків.

Варіанти на ваш смак або за бажанням коханої можна завжди знайти в хорошому ювелірному магазині або на одному з безліч сайтів. Але якщо вас цікавить по-справжньому оригінальний виріб або унікальний презент, то його можна замовити заздалегідь, відправивши приклади вподобаних вам прикрас ювелірові.

Популярні і смачні подарунки: оригінальний презент для вашої ласуни

Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube
Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube

Якщо ваша дівчина завжди вважатиме за краще смачний десерт хорошій прикрасі, то їй слід дарувати ексклюзивні солодощі, фото яких ви можете легко знайти у всіх соціальних мережах. Подарувати смачне - це простий, але вірний спосіб зробити солодкий презент зі смаком любові. Ви можете замовити милі тістечка, готові торти для себе, коханої і батьків або вибрати щось оригінальне з великого списку солодощів.

Красиві подарунки своїми руками: ідеї для 2020 році

Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube
Подарунки на Новий рік дівчині джерело: YouTube

Подарунок можна намалювати, зробити з паперу, дерева або будь-якого іншого підручного матеріалу. Список прикольних виробів ми всі знаємо ще зі шкільних часів, а ті, хто забув завжди можуть освіжити пам'ять в мережі.

Креативні подарунки у вигляді сюрпризу дівчинці часто важливіше, ніж дорогі. Якщо ви хочете, щоб ваше бажання збулося і ваша дівчина сказала вам так, то можна включити творчість на повну і отримати ту увагу і ласку, на яку ви так заслуговуєте.

Романтичне побачення в переддень Нового року назавжди запам'ятається, якщо ви несподівано подаруйте коханій свій малюнок або оригінальну саморобку, то може залишитися з вами на все життя.