Колишній нападник збірної Італії і чемпіон світу-1982 Паоло Россі помер у віці 64 років вчора, 9 грудня 2020 року.

Читайте Знай в Google News!

Про трагічну втрату у світі футболу повідомляє Football Italia з посиланням на журналіста RAI Енріко Варріаля, з яким працював Россі в останні роки. Наразі причина смерті легендарного нападника залишається невідомою.

Паоло Россі
Паоло Россі

На чемпіонаті світу у 1982 році Паоло Россі був визнаний кращим бомбардиром, забивши 6 голів. У цьому ж році футболіст став володарем Золотого м'яча.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Россі захищав кольори Ювентуса, Мілана, Комо, Віченци, Верони і Перуджі. Разом з Ювентусом він виграв Кубок європейських чемпіонів, Кубок Кубків, Суперкубок УЄФА і двічі Серію А.

Паоло Россі народився 23 вересня 1956 в Прато, Італія. Грав на позиції нападника за низку італійських клубних команд і національну збірну Італії. Є найкращим футболістом Європи 1982 року. Переможцем чемпіонату світу 1982, на якому з 6 голами став найкращим бомбардиром та був визнаний найкращим гравцем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, "колишні" Реброва на очах у Луческу пробилися до Ліги Європи: огляд матчу "Динамо" - "Ференцварош".

Як повідомляв Знай.uа, Матч Ліги чемпіонів зупинено через расизм - гравці демонстративно покинули поле.

Знай.uа писав, українців оштрафують на 9 тисяч гривень за використання пластикових пакетів: закон прийнято.