Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайне компрометуюче фото, на якому Кароліна позує в довльно дивному образі. Так, артистка приміряла вбрання, суцільно всипане біло-золотим бісером, який повністю покривав її шию, тіло і навіть голову, доповнивши одяг ще й розкішним вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Красуня загадково дивилася на камеру і ніжно посміхалася, надаючи кадру більшої містичості.

"Неймовірно красиве і таке зачаровуюче фото з @anilorak .

😍 Краса!"

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Ані компліментами: "ось воно щастя! 😍 😆 💯 ❤ ", "Доброго ранку, наша чарівна Діва!😍 ❤ ️ ", "Красса👏👏👏👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍", "Мила діва, ти найкрасивіша і найкраща!🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що раніше на фан-акаунті зірки з'явилося нове фото, де Кароліна позувала на тлі стіни в шовковому халатику ніжно-рожевого кольору, тримаючи на руках миленьке сіре кошеня породи шотландська висловуха. Так, обличчя артистки шанувальники додали за допомогою фотошопу, проте все вийшло настільки провдоподібно, що з легкістю походить на правду і може заплутати найбільш наївних фанатів Ані.