Викладач Національного університету "Львівська політехніка" Дмитро Зербіно демонстрував студентам першого курсу Інституту комп'ютерних наук порнографічні зображення в ході контрольної роботи.
При цьому чоловік стверджує, що це "релаксуючі зображення", відповідні певній"методиці навчання". Він розробив програму для тестування.
Читайте Знай в Google News!

Про інцедент розповіла випускниця "Львівської політехніки" Наталія Кіндратів, слова якої підтверджуються завдяки відео спілкування студентів з викладачем та проходження контрольної. Зображення демонструвалися в програмі, хоча студенти говорили йому, що їм ще не виповнилося 18 років.

"Є певна методика, яка була винайдена в Японії, що людина повинна вчитися із задоволенням і ефект задоволення повинен бути присутнім у всіх позитивних діях... Якщо ви любите військову дисципліну, є різні люди, які отримують задоволення від різних речей. Якщо ви отримуєте задоволення від чогось іншого, то повинні знайти, від чого саме, щоб ви могли підібрати картинки саме для вас", — поділився викладач особисто.

Однак сам він стверджує, що "не переглядав ці картинки", і вказує, що студенти все ж мають право відвертатися від екрану або закривати очі. Випускниця ж зазначає, що ця програма існує давно, але ніхто з цим нічого не робив.

В Україні є стаття 301 Кримінального кодексу, яка передбачає відповідальність за "виготовлення, збут і поширення порнографічних предметів". А мінімальна санкція статті передбачає штраф у розмірі 17-68 тисяч гривень, обмеження волі на строк до трьох років або арешт на строк до шести місяців.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Буковині студенти влаштували Історичний перфоманс, українці не оцінили: "Що за дешевий театр?"

Як повідомляв "Знай.ua", син завуча розбив голову дівчинці і залишився безкарним, а батьки Школярки втратили роботу

Знай.ua писав, професор "закопав" себе після відмови вести пару українською: "Почав пропагувати російський світ"