Всесвітньо відома актриса Камерон Діас, яка чи то взяла паузу, чи то повністю завершила свою кінокар'єру, потішила численну армію передплатників цікавим трюком, який буде корисний любителям галасливих вечірок.

Читайте Знай в Google News!

Так, виконавиця головної ролі "Дуже поганої училки" змогла відкрити пляшку шампанського за допомогою ножа, при цьому зберігши щасливу посмішку на обличчі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Камерон Діас в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Завжди корисно знати кумедний трюк на вечірці! Навіть якщо вечірок не буде!", - підписала публікацію Камерон.

Варто також нагадати нашим читачам, що ще навесні 2020 стало відомо, що головна зірка фільмів "Маска", "Янголи Чарлі" і "Всі у захваті від Мері" Камерон Діас прийняла рішення завершити кінокар'єру.

Про те, що зірка Голлівуду має намір покінчити зі зйомками і стати звичайною домогосподаркою, повідомила її близька подруга, акторка Сельма Блер.

Камерон, якій тільки на 46-му році життя вдалося вперше завагітніти, побажала сфокусуватися на сім'ї і проводити час в турботах про свого 39-річного чоловіка, учасника рок-гурту Good Charlotte Бенджі Меддена. Повертатися на екрани Камерон, чиєю останньою великою роботою в кіно була роль у фільмі 2014 року "Енні", не має наміру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, старість не радість: що вік зробив з відомими акторами.

Як повідомляв Знай.uа, не повторюйте вдома: знаменитості, які не вміють доглядати за собою.

Знай.uа писав, їх не впізнати: еволюція образів найвідоміших акторок.