Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель не тільки похвалилася ефектним новорічним луком, а й розкрила головний секрет-виявляється, українців в новорічну ніч чекає інтерв'ю з її участю.

У своїх "сторіз" в Instagram Мендель опублікувала відео зі зйомок інтерв'ю. Вона сказала, що ніколи раніше не запрошувала журналістів додому. "І особливо я рада, що це відбувається в новорічну ніч", — сказала Мендель. І тут розкрився нехай невинний, але обман — адже Новий рік ще не настав, а зйомки інтерв'ю проводяться заздалегідь. Крім того, Мендель опублікувала пост, де в блискучій сукні, трохи нагадує легендарний "халат", позує на тлі новорічної ялинки.

Прес-секретар президента позувала з укладанням з локонами і з красивим макіяжем. Вуха прес-секретар прикрасила елегантними золотими сережками. Мендель виглядала чарівно.

" Рік був нелегкий, і ми всі чекаємо на підбиття підсумків та початку нового року. У новорічну ніч поділюся своїми підсумками. Поговоримо про теплі, затишне, родинне, вічне. Про цінне та важливе", - написала Юлія Мендель

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, секретарка Зеленського Мендель співавла його з астронавтом

Як повідомляв портал Знай.uа, Мендель на карантині заробляє в рази більше, ніж сам Зеленський.

Також Знай.uа писав, Мендель засумувала без Зеленського і занурилася в минуле