Президент Російської Федерації 17 грудня почав пресконференцію, поєднану з прямою лінією з населенням. Глава держави також розповів, чи вже зробив щеплення російською вакциною від коронавірусної хвороби.

Захід проходить у Новоогорево. Журналістам пропагандистського видання "Лайф" вдалося зафільмувати момент приїзду глави держави.

На пресконференції невелика кількість журналістів, більшість — лише на відеозв'язку. На заході дотримуються карантинних заходів. — так, прессекретар президента Дмитро Пєсков нагадав присутнім, що після використання мікрофону треба знімати його "набалдашник", щоб його замінити на новий.

Володимир Путін, скріншот: YouTube
Володимир Путін, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У президента поцікавилися хваленою "вакциною" російського виробництва. Зокрема Путіна запитали, чи він вже має щеплення. Виявилося, що глава держави не поспішає ставити на собі експерименти.

"Фахівці говорять про те, що вакцини передбачені для громадян в певній віковій зоні", — пояснив Путін: "Вакцина до таких, як я, поки не добралася".

Проте він пообіцяв зробити щеплення відразу, як тільки на це вийде офіційна рекомендація: "Але я обов'язково це зроблю, як тільки це стане можливим".

Цікаво, що на думку Путіна, Росія добре переносить пандемію. Тут варто зазначити, що у країні було зафіксована понад 2.7 зареєстрованих випадків інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19 станом лише на 17 грудня.

Нагадаємо, скандальну фабрику іграшок спіймали на дружбі з Путіним, сліди "зради" знайшлися у Львові.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський повеселив українців кумедною "міною" президента РФ.

Також Знай.uа писав, що як виглядає 17-річна копія Путіна, в мережі спливли архівні кадри і подробиці.