Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила розкішний чорно-білий кадр, примірявши чорну футболку-оверсайз, джинси і аксесуар-намисто у вигляді масивного ланцюга, зібравши волосся в недбалий пучок. Так, красуня засвітила кілька своїх татуювань, а також блиснула стрункою фігурою, на якою наполегливо працює.

Наташа вирішила трохи поностальгувати, згадавши теплі часи, коли збиралася з родичами на квартирі у бабусі і дідуся, весь вечір дивлячись новорічні фільми. Горова-молодша зазначила, що минуле здається їй краще, ніж сьогодення, адже тоді люди більше цінували час, проведений з сім'єю, а зараз, на думку дівчини, не надають зустрічам з рідними такого значення.

"Пам'ятаю, на квартирі бабусі і дідуся, ще до ремонту, у нас була традиція - приїжджала її двоюрідна сестра і з верхівки холодильника ми брали касети з фільмами, пекли пиріжки і дивилися передноворічні фільми.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Такий затишний і сімейний час. У 2003 році був знятий фільм "Снігова любов або сон в зимову ніч"
Кадри старого Києва навіяли мені спогади про те, як раніше було краще. Можливо заїжджена радянська фраза, але мені байдуже, як вона кому виглядає. Я не несу якісь стандарти своїми словами, я висловлюю думки.

Не знаю чи пов'язано моє тепле ставлення до минулого з тим, що в дитинстві все здавалося безтурботним.. швидше з тим , що раніше , як мені здається, цінувалася сім'я набагато більше.

Зараз у сучасного суспільства це злегка загубилося за підписниками, Лайками і чимось ще. Все змінюється, але мене бере дика ностальгія за тим часом, коли щосуботи ми парилися в сауні, а ввечері вечеряли і навіть без алкоголю:))) велика сім'я це круто.

Цінуйте❤️"

Нагадаємо, раніше Наташа Горова видала, як їй вдалося скинути вагу за короткий час

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Наташа Горова в міні-спідничці виконала головне бажання коханого

Також портал "Знай.uа" писав, що Наташа Горова вразила результатами схуднення, красуню не впізнати