Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з "Іванушок International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист на якийсь час вирішив відпочити від соціальних мереж, а по поверненню до численної аудиторії насамперед виставив архівний кадр, позуючи біля дерев'яної церкви з невеликою дзвіницею.

Андрій зізнався, що за час його відсутності в Instagram із зіркою встигло трапитися чимало цікавих речей: наприклад, виявилося, що "Рудий" перехворів коронавірусом безсимптомно і остаточно кинув палити. Також виконавець поцікавився, як його шанувальниці планують відзначати Новий рік.

"Здрасьте!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Давненько мене тут не було! Скучили?) Як життя, дівчата? Хто, де, з ким зустрічає Новий Рік? Розповідайте!

Я, наприклад, безсимптомно перехворів Ковідом і кинув палити!

Чого і Вам бажаю!"

Фолловери не пройшли повз: "І тут захотілося проспівати:" Привіт, Андрій! Привіт, Андрій! Ну де ж ти був?!..."і далі по тексту😂", " Здоров'я тобі Андрюш, скучила за твоїми постами!!!!!", "Курити кинув??? Да ладно?! Прям кинув-кинув? 😄".

Нагадаємо, раніше 50-річний Рудий з "Іванушок" нашептав фанаткам дві хвилини блаженства

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Григор'єв-Апполонов показав себе в шкільні роки

Також "Знай.ua" писав, що Рудий з "Іванушок" показав дорослого сина, фанатки вдавилися слинками