Відома американська модель плюс-сайз Джоджо Бейбі, яку прозвали другою Кардашьян за її пишні форми, обожнює виставляти в Instagram відверті і пікантні кадри.

Нещодавно знаменитість, у якої, до слова, більше 10 мільйонів фоловерів, вирішила показати, як насолоджується життям після 32-го дня народження, яке відсвяткувала 8 жовтня. Так, дівчина приміряла лише еротичне яскраво-рожеве боді, яке ледь прикривало її інтимні місця вставками з формі маленьких сердечок, а також недбало накинула зверху блейзер-оверсайз.

При цьому Джоджо використовувала улюблений фотошоп, щоб цього разу "домалювати" собі крила метелика, троянди і безліч блискіток. Красуня блиснула і пишними формами, якими дуже пишається, нерідко відзначаючи, що не любить зайву худорлявість.

Варто відзначити, що хоч сама модель народилася в Кентукі і зараз проживає в Лос-Анджелесі, вона все ж має азіатське походження. Мама зірки родом з Лаосу, завдяки чому у дівчини така екзотична зовнішність. До слова, ім'я Джоджо-псевдонім, але справжнє ім'я красуні невідомо. Модельну кар'єру знаменитість почала в 2010 році, а зараз є амбассадором спортивного харчування Protein World.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто відзначити, що Бейбі - не єдиний прототип Кім Кардашьян, буквально в кожній країні вже встигли знайти так звану "копію" зірки реаліті-шоу. В основному дівчата женуться за легкою славою і захопленими поглядами протилежної статі, тому всі, як і сама світська левиця, вдаються до пластики грудей і сідниць, не гребують численними уколами краси і ретушшю своїх фото.

Нагадаємо, Кім Кардашьян вбралася в принцесу Жасмін, але забула про білизну.

Як повідомляв Знай.uа, пафосна Кім Кардашьян зайнялася улюбленою справою в туалеті.

Знай.uа писав, Кім Кардашян показала бабусю-модницю – ось що значать гени.