Фінал популярного реаліті" Холостячка" вже відбувся. Акторка Ксенія Мішина, яку всі знають за серіалом "Кріпосна", вже зробила свій вибір, якого чекала вся Україна. Тим часом глядачі вже шукають наступну героїню другого сезону і пропонують свої варіанти.

Знамениті холостячки навряд чи зустрінуть своє кохання в кафе, кіно або під час прогулянки парком, тому, на думку шанувальників реаліті, можна реалізувати головну мрію будь-якої жінки під прицілом камери.

Так, глядачі вважають, що на місце нової героїні "Холостячки" підходять такі претендентки: Тіна Кароль, Леся Нікітюк, Марина Боржемська, Tayanna, Аліна Гросу, Наталія Могилевська, Слава Камінська та інші.

Варто зазначити, що не так давно телеведучий проектів "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в Instagram спільне фото з Тіною Кароль і поцікавився у підписників, хто "за" те, щоб артистка взяла участь у другому сезоні реаліті.

Григорій Решетник і Тіна Кароль, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Краще Лесю Нікітюк", "Краще Марину Узєлкову", "Ну може давайте вже звичайну дівчину?" - пишуть коментатори.

Нагадаємо, раніше колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла нюанси пост-шоу: "Історія добігає кінця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник після фіналу розмістив спільний знімок з фіналістом Олексієм Тригубенком. У підписі до фото ведучий пообіцяв шанувальникам проекту скинути мобільний номер бізнесмена, але за однієї умови.

Також портал Знай.uа писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник заінтригував напередодні пост-шоу: "Ксенія не готова до відносин".