Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила свіже відео, на якому показала, як незвично пройшов її день. Так, артистка вирушила на каток, щоб зустрітися з давньою подругою Анастасією Гребенкіною і згадати давно забуті навички, прокотившись по льоду на ковзанах.

Зірка зізналася, що стала на ковзани вперше 12 років тому, беручи участь у двох сезонах проекту "Льодовиковий період", після якого відвідувала ковзанку досить рідко - тільки з донькою Аріадною, якій вже 15 років. Анастасія зазначила, що зовсім розучилася кататися і виглядала на льоду, "немов курка".

"На ковзани я встала вперше в житті 12 років тому , ставши учасницею двох сезонів проекту "Льодовиковий період". А згодом лише зрідка приїжджала на ковзанку з донькою Арішею.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

А сьогодні я приїхала на ковзанку в одну зі шкіл моєї подруги Настусі @grebenkina_official ☺

Побачитися з нею, трохи покататися на ковзанах і, звичайно приділити час вихованцям школи. Це був дуже позитивний вечір!🙏🩰⛸

Кататися я розучилася🙈

Виглядаю як курка на льоду😂 ⛸ 🦢 але приємні самі емоції 😊"