28 грудня в Україні пануватимуть сильні, ледь не штормові вітри.

Про це розповідає синоптикиня Наталка Дяченко на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

Причиною шквального вітру стала циклонічність із центром над Великою Британією на ім'я Hermine — саме вона визначатиме погоду більшої частини Європи.

Так, вітер південно-східного напрямку набере швидкості до 15-20, подекуди навіть до 25 м/с. Через це метеорологи радять бути обачними під будинками, старими гіллястими деревами, дротами. Варто про це подумати й автомобілістам і звернути увагу на те, де запаркувати авто.

Температура повітря вночі ще буде від'ємною: 0-5 градусів морозу, на Сході до -6-9 градусів, на Півдні 0+3 градуси.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Завтра вдень в Україні очікується 0+4 градуси, у західних областях та на Одещині +5+9 градусів, у східній частині, на Дніпропетровщині, Полтавщині та Сумщині -1-4 градуси.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Дощі, місцями з мокрим снігом, пройдуть у більшості областей Правобережжя, на Лівобережжі - без істотних опадів.

У столиці у понеділок очікується сильний південно-східний вітер з дощем, подекуди можливий мокрий сніг і ожеледиця — погода далеко не найкраща для останніх передноворічних днів та їх клопотів.

А ось у новорічну ніч українцям природа підготує подарунок: хоча казкових сніжних кучугур не буде, погода буде теплою.

Нагадаємо, погода на Новий Рік готує українцям сюрприз під шампанське та олів'є.

Як повідомляв портал Знай.ua, "підкорювачка Андріївського узвозу" в ожеледь стала зіркою, поки її мама плакала. Марія Моїсеєнко виявилася гімнасткою і знала, як правильно падати

Також Знай.ua писав, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.