Український телеведучий та журналіст Олексій Душка, який нещодавно звільнився після 15 років роботи на телеканалі "1+1", тепер ділиться "всією правдою про їжу" на своїй сторінці в Інстаграмі.

Цього разу Олексій Душка розповів, як правильно смажити куряче м'ясо, щоб не пересушити його і не перетворити на "шмат гуми".

"Як і обіцяв, пост про м'яку курку 🤤 Секрет, здавалося б, дуже простий. Але багато хто не готує курячу грудку, бо боїться її пересушити. І дійсно, м'ясо тоді стає наче шмат гуми. Жувати важко, а викинути дорого. До речі, грудка - дієтичне м'ясо, там мінімум калорій і хімії. Мабуть, найчистіша частина курки. Тому їсти її можна і треба.", - пояснив він. Олексій Душка

Скріншот: instagram.com/oleksiy_dushka
Скріншот: instagram.com/oleksiy_dushka

Скріншот: instagram.com/oleksiy_dushka
Скріншот: instagram.com/oleksiy_dushka

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами Олексія Душки секрет приготування ідеальної курятини дуже простий. Спершу потрібно добре розігріти сковорідку - курка повинна одразу прихопитися скоринкою. Він обіцяє, що дотримуючись цих порад, у майбутньому можна стати справжнісіньким "майстром курячих стейків".

"А тепер секрет: важливо!!! Добряче розігріти пательню, щоб курка одразу ж прихопилася скоринкою. Побачили, що м'ясце стало смачного кольору з одного боку, перекладіть на інший. Все курка готова. Потім кутаєте її у фольгу і даєте доготуватися ще кілька хвилин вже без вогню. Тільки не їжте її сирою 🤭 Курка має добре обсмажитися з обох боків. Для початку, краще порізати грудку на рівні шматки, щоб легше було стежити за приготуванням. А потім, без сумніву, ви станете майстром курячих стейків. Повірте, смак м'якої курочки цього вартий. На відео (якщо гортати далі) показав якою має бути температура пательні.", - пояснив він. Олексій Душка

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.