Салат "Кукурудза" - чудовий рецепт страви, яку сміливо можна ставити на новорічний стіл. Якщо ви любите чорнослив - готуйте, не задумуючись, адже ваші гості смак та вигляд цього салату оцінять обов'язково.

Інгредієнти:⁣

  • Чорнослив - 120 г
  • Яйця варені - 3 шт.⁣
  • Сир - 120 г
  • Кукурудза - 1 банка (1/3 в салат, 2/3 для прикраси)⁣
  • Часник - 1-2 зуб.⁣
  • Сіль, перець⁣
  • Майонез⁣
  • Зелена цибуля для прикраси (3-4 пір'їнки)⁣

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Приготування:⁣

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сир натираємо на великій тертці, видавлюємо через прес часник. Зварені заздалегідь яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо брусочками. Додаємо 2/3 банки консервованої кукурудзи хорошої якості - зерна повинні бути цілими і великими.

Вимитий і замочений чорнослив нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до підготовлених інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо і викладаємо на овальну плоску тарілку, надаючи форму качана кукурудзи.

Поверхню салату потрібно вкрити зернятками кукурудзи, надаючи вигляду качана. Листя зробити з зеленої цибулі, розщепивши пір'я і змастивши його зсередини майонезом. Салат можна одразу подавати до столу.

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.