Онук-тезка президента Росії Бориса Єльцина поділився архівним фото, на якому окрім його дідуся можна побачити відносно молодого майбутнього прем'єр-міністра та другого президента РФ Володимира Путіна.

На публікацію, розміщену у розділі сторіз Єльцина-молодшого у соціальній мережі "Інстаграм", звернув увагу телеграм-канал "Только никому".

На знімку можна побачити, як Єльцин спілкується з групою солідно одягнених людей на вулиці. Композиція фотографії побудована таким чином, щоб Борис Миколайович був у центрі.

А ось Путін, який у часи превалювання чорно-білої фотографії не відрізнявся особливою впливовістю, розмістився на віддалені від президента. У нього дещо ексцентрична зачіска Шерлока Холмса, а в руках якийсь портфель, і, можливо, теку з документами. Цікаво, що цей аксесуар відносно молодий Путін не тримає за ручку — можливо, вона відірвалася або взагалі не була передбачена, або може у зв'язку з особливою цінністю предмета його хочеться тримати більш міцно і близько до тіла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обставини і рік зйомки залишаються невідомими. Єльцин-молодший підписав сторіз так: "Володимир Путін прийшов подивитися на Єльцина".

Нагадаємо, Путін, обговорюючи covid-19, нестримно закашлявся в прямому ефірі.

Як повідомляв Знай.uа, коханка Путіна "заробила" 800 мільйонів за рік, у Кабаєвої навіть бабуся мільярдерка.

Також Знай.uа писав, що позашлюбна дочка Путіна,"феноменально схожа" дівчинка носить його по батькові і ні в чому собі не відмовляє.