У Росії сталася смерть підлітка, імовірно, через куріння електронної сигарети. На момент смерті хлопцеві було всього 14 років. Інцидент стався 27 грудня 2020 року в місті Старий Оскол.

Про подію повідомило управління Слідчого комітету Російської Федерації по Бєлгородській області.

Як повідомляється в релізі відомства, причина смерті достовірно не встановлена, проте пріоритетною є версія про отруєння електронною сигаретою. Повідомляється, що підліток знаходився вдома і курив електронну сигарету, проте в один момент йому раптово стало погано.

Вдома був батько дитини, він же і викликав карету швидкої допомоги. Однак було вже пізно, прибула бригада констатувала смерть.

Слідчий комітет проводить перевірку інциденту, опитуються свідки, встановлюється точна причина загибелі. Проводяться додаткові перевірки торгових точок, що реалізують тютюнові суміші для електронних сигарет.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше смерть юної Українки поставила на вуха всю країну, підозрюють вітчима:"Відкопуйте тіло".

Раніше повідомляли, двох малюків знайшли мертвими в будинку дідуся- " пішли в гості…".

Як повідомляв Знай.ua, у Дніпрі школярка виявилася серійним вбивцею-обезголовлює і знімає на відео.

Знай.ua писав, фанати поховали маму Гаррі Поттера Джоан Роулінг.