Новий рік і Різдво - улюблені свята більшості людей по всьому світу.

Теплі і домашні торжества нагадують нам про сім'ю, канікули або довгоочікувану відпустку, мандаринах, столі, буквально забитому різними смаколиками, ялинці, подарунках і обов'язково очікуванню якогось дива, яке неодмінно має збутися в наступному році, якщо загадати бажання в святковий вечір.

Одним з незамінних атрибутів торжесва і новорічного настрою є і перегляд добрих фільмів, які полюбилися нам ще в дитинстві. Здавалося б, у світі не існує такої людини, яка хоча б мигцем не бачила кінострічку "Сам удома" або не знала про її існування. Актори і знімальна група подарували мільйонам людей віру в казку і гарний настрій, перетворивши перегляд сімейної комедії на традицію.

Remote file

Фото: https://gifer.com/

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

В офіційному Instagram-акаунті "1+1" порівняли, як змінилися культові актори через цілих 20 років (фільм вперше вийшов в 1990 році). У список увійшли і сам головний герой Кевін (Маколей Калкін, 40 років), і його кіношна мама Кейт (Кетрін О'хара, 66 років), і двоє домушників Марвін і Гаррі (Джо Пеші і Деніел Стерн, 77 і 63 роки), і старший брат Кевіна Базз (Девін Ретрей, 43 роки).

"Герої фільму «Сам удома» колись і зараз!

Гортай карусель та дивись, як змінилися актори культового фільму."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.