Бувають новорічні чудеса, і про них можна почути часто-густо. А як щодо новорічних невдач? Ніхто не відміняв закону підлості, і часто все найнеприємніше трапляється саме напередодні свят.

Ось у телеведучої Лесі Никитюк, наприклад, згорів телевізор "Самсунг". Про це майбутня "Холостячка", мало не плачу, повідала в своїх Instagram-сторіз. І як на зло, телевізор вийшов з ладу саме тоді, коли у нього закінчився гарантійний термін.

Хоча Нікітюк додала на свої відео оптимістичний фільтр зі сніжком, що летить, по ній видно, що вона глибоко засмучена. Вона про всяк випадок відзначила офіційну сторінку представництва "Самсунг" в Україні, можливо, в надії на те, що їй-таки продовжать ту нещасливу гарантію.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"А мене на Новий рік по телевізору повинні були показувати... батьки тепер не побачать", - журиться Леся.

Хочеться побажати їй, щоб новорічні чудеса за кількістю і якістю перевершили новорічні гидоти, і щоб Дідусь Мороз подарував їй новий телевізор, або можливість придбати його якомога швидше.

Нагадавши, губи і очі на все обличчя-Тіна Кароль налякала фанатів пластикою

Як повідомляв портал "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде забула про скромність в компанії напівголих красунь: "майже мільйон"

Також, "Знай.uа" писав, Людмила Барбір з 1+1 показала, на що йде пів зарплати: як краще?