У 2020 році в місті Бердянськ (Запорізька область) сталася доволі моторошна історія. Школяра 12-ти років Володю Рукавишникова підпалили однолітки, знімаючи свій звірячий вчинок на телефон, щоб отримати "лайки".

Про це вся країна детальніше дізналася завдяки новому випуску програми "Стосується кожного" на одному з українських телеканалів.

Вову підпалили однолітки, знімаючи "сторіз" для соціальних мереж. Того вечора 49-річна Наталія Рукавишникова не дозволила синові піти в гості до друзів, але Володя втік. Про знущання Володя розповів вже у реанімації.

Батьки підлітків, на яких вказав підпалений хлопчик, заявили, що ініціатором екстремальної зйомки був сам Володя. Лікарі встановили, що у хлопця пошкоджено 30% поверхні шкіри. Попереду - кілька важких операцій. Втім, допомагати Володі взялися волонтери, а родичі звинуватили у всьому маму школяра.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що в програмі брав участь керівник об'єднання "Батьки-одинаки України" Олександр Мазур. Після ефіру Олександр поділився своєю думкою стосовон даного випадку і опублікував своє звернення в мережі Facebook: "Про наболіле. Поки ми не зрозуміємо, що діти не наше майбутнє, а сьогодення, про яке треба дбати сьогодні і зараз, змін не буде".

Раніше повідомляли, у Харкові копи пов'язали братів-розбійників - тримали в страху всю округу.

Як повідомляв Знай.uа, на Рівненщині підліток збив на смерть маленького племінника і онімів.

Знай.uа писав, 8-річний хлопчик показав несправжні гроші в магазині - продавці викликали поліцію.