Останній день 2020 року Україна зустріне раптовим теплом. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко. Вона заявила, що 31 Грудня і 1 січня українців чекає тепла, весняна погода.

У більшості регіонів нашої країни температура коливатиметься в межах від 4 до 10 градусів вище нуля. Холодніше буде на Сході і на заході. Вдень тут температура буде в межах 1-4 градусів вище нуля.

Також українцям варто приготуватися до опадів. З Південного Сходу Європи в бік України рухається циклон, який принесе з собою опади в деяких регіонах. Особливо, приготуватися слід західним областям. Тут можливий дощ з мокрим снігом. У Карпатах можливий рясний снігопад. На решті території України значних опадів не очікується. Проте вже 1 січня очікуються дощі практично по всій території України.

У Києві останній день старого року пройде без істотних опадів, а 1 січня практично по всьому місту йтимуть дощі. Температура вдень 31 Грудня становитиме до +5...+7 градусів, а вдень 1 січня повітря прогріється до +9 градусів. У новорічну ніч очікується температура до + 6 градусів.

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" прямо на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал " Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане " золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року.

Також " Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.