Командування Об’єднаних сил нагородило тих, хто рятує життя наших захисників - військових медиків.

До дня створення 66-го військово-медичного госпіталю, який знаходиться у місті Покровськ, командування ООС привітало військових медиків та нагородило їх спеціальними відзнаками і грамотами. Про це повідомили у штабі ООС.

Нагороди відважним медикам вручив заступник командувача генерал-майор Едуард Москальов.

Генерал-майор високо оцінив професіоналізм та самовідданість усього особового складу і подякував військовим медикам за готовність у будь-який час дня і ночі надати допомогу українським воїнам.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Щиро вдячний усім військовим медикам, які недосипаючи ночами завжди готові рятувати життя наших військовослужбовців. Ваша майстерність та постійна готовність врятували не одну сотню життів захисників України!" – підкреслив Едуард Москальов.

Нагадаємо, військовий лікар Андрій Бойко встановив світовий рекорд ыз із паверліфтингу

Як повідомляв портал Знай.ua, український герой отримав чотири кулі в спину від бойовиків Путіна і плюнув в обличчя смерті

Також Знай.ua писав, три брати пліч-о-пліч захищають Україну на Донбасі: "На війні стали рідними не лише по крові"