Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив зворушливий спільний кадр з красунею-дружиною Лілією, влаштувавши теплу сімейну фотосесію ще на початку зими. Так, артист ніжно обіймав кохану, стоячи навпроти прикрашеної ялинки і затишного комина, тримаючи в руках коробку з подарунком.

Влад зазначив, що його сім'я вже остаточно підготувалася до святкування Нового року 2021: 5-річний син Леон написав листа Дідові Морозу, подарунки вже продумані і куплені, ялинка вбрана, будинок прикрашений, а плани на січень затверджені. Шоумен додав, що тепер єдина головна мета святкового вечора - загадати бажання.

"Лист Дідові Морозу написано, подарунки придумані, плани на січень затверджені, завтра будемо загадувати бажання...🎄🎁🎄

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

❤️ @liliya_yama"

Фолловери залишилися в захваті: "такі гарні! 😍 ❤ ️ ", "Неймовірно прекрасні❤️❤️❤️🤗🤗", "дуже красива пара!!! ❤ ️ ", "Нехай всі ваші бажання збудуться .З наступаючим Новим Роком найефектнішу пару .💖💖💖👍👍".

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.