Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, де вони вдосталь насолоджуються спекотним сонечком, апетитними фруктами, пальмами і блакитною водою, частенько проводячи час на пляжі. Однак, відпочинок виявився не таким веселим, як сподівалася Регіна, адже молода мама потрапила в біду і забила ногу.

Артистка зізналася, що нещасний випадок стався з нею, коли та підкорювала чергову хвилю на серфі. Раптово красуня розрізала рифом ногу і мало не отримала по голові фіном (знімна частина серфа, задній "плавник").

Зірку госпіталізували в лікарню, проте лікарі поки що так і не можуть точно сказати, чи є в стопі тріщина. Тодоренко навіть доклала до посту свій рентгенівський знімок, щоб хтось із її шанувальників зміг їй допомогти.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Всім міцного здоров'я в 2021)

Прорвемося, дорогі!

Нога 🦶 відчуває себе краще, весь день бігала за подарунками) лікарі напевно не можуть визначити, є тріщина чи ні. Можливо, серед вас є фахівці, які по рентгену зрозуміють, що з ногою 🙈 🙏 🏻

З наступаючим, друзі!"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася