Командування Сил спеціальних операцій Збройних сил України оприлюднило особливе привітання з Новорічними святами.

Відповідний відеоролик був розміщений на офіційній сторінці командування у соціальній мережі "Фейсбук".

"З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВЯНИМИ СВЯТАМИ !" — написали великими літерами військові.

Відео починається з кадра, у якому ми бачимо бінокль у руках українського бійця — він чатує у темряві під ялинкою. Але камера швидко від'їздить назад і стає зрозумілою повна картинка — поки їх побратим виглядає потенційну небезпеку з оптичним приладом, інші двоє військових прикрашають цю ялинку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"З Новим Роком, наші Захисники! Перемоги вам! Земний уклін і Божого захисту", — привітав Збройні сили України у коментарях один громадянин.

"І вас всіх з наступаючими святами і вдалих заходів у наступному році по утилізації кацапського мусора", — бажає успіхів нашим героям інший користувач соцмережі.

Залишається лише привітати нашу армію у відповідь: саме завдяки їх щоденній службі Україні вдається давати рішучу відсіч ворогу.

Нагадаємо, Українки показали бойові будні ЗСУ, не все так гладко: "Бабам не місце в армії?".

Як повідомляв Знай.uа, тернополяни, які пережили жахи АТО, масово повертаються на фронт.