Почастішали скарги на обслуговування клієнтів державного Приватбанку. Люди частіше відзначали різного роду обмежувальні дії і вимоги з боку найбільшого банку країни.

Так, українець поскаржився, що його карту заблокували через 5 хвилин після того, як хтось поскаржився на нього, як шахрая. І хоча це виявилося помилкою, розблокування він чекає досі.Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"заблокували мою зарплатну картку за скаргою однієї людини, якій здалося, що я шахрай. Заблокували через 5хв після дзвінка. Після, людина зрозуміла, що його скарга — це наклеп і протягом пару хв він забрав заяву про мешейннічестве. ПриватБанк повідомив що протягом 3х днів розблокують карту, але вже пройшло 5 днів, а карта заблокована. Дзвоню знову на гарячу лінію, вони повідомляють, що потрібно ще 3 дні чекати. Вони що знущаються?!!! Я активний користувач цього банку вже близько 10 років. Заблокувати карту на передодні Нового року і новорічних свят, по дзвінку однієї людини, який сам же подзвонив, вибачився і попросив анулювати заяву?! Вся зарплата на цій карті ... ще хотіла депозит відкрити ... тепер зрозуміла, що краще цього робити не варто. Ось так от покладеш гроші на карту і потім зняти не зможеш. Так що не рекомендую цей банк, як для зберігання грошей!!! Якщо ви хочете зберегти і користуватися своїми коштами-раджу переходити в інший банк, більш надійний!",- пише клієнт.

Випадок українця за останній час не поодинокий. Так "ПриватБанк"підкинув іншій своїй клієнтці неприємностей. Так, Українка обурилася, що отримавши, пластикову картку ще в березні 2020 року, не може нею скористатися в повному обсязі, а сама невдача в тому, що онлайн-послуги банку просто недоступні.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.