В Одесі чоловік зняв з себе одяг і стрибнув у холодну воду просто у шторм. Хвилі накривали його з головою, а сміливець продовжував плюскатись у морі.

Відповідне відео з'явилося у фейсбук-спільноті "Одеса, як вона є". На кадрах показали бурхливе море, у якому здалеку посеред неспокійних хвиль видніється людина. Згодом чоловік, вдосталь наплававшись, вийшов сходами на берег.

"Недоумство і відвага! Купання в холодній воді в шторм - заняття не для людей зі слабкими нервами.", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: facebook.com/public.od.ua
Скріншот: facebook.com/public.od.ua

У коментарях не всі оцінили витівку чоловіка, вважаючи його поведінку необдуманою та безвідповідальною:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Відвага є тоді, коли вона необхідна. Тут швидше за все недоумство.", "Потім хтось йде рятувати і гине, а «людина розумна» виживає.", "Одне питання: "А навіщо?"", "Морж-екстримал.", "У моржів немає вихідних", "Навіть тіло не знайдуть", - пишуть під відео.

Скріншот: facebook.com/public.od.ua
Скріншот: facebook.com/public.od.ua

Скріншот: facebook.com/public.od.ua
Скріншот: facebook.com/public.od.ua

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом