Співачка і колишня учасниця групи ВІА Гра Альбіна Джанабаєва, судячи з її сторіз, зараз відпочиває десь в арабських країнах.

Вона публікує в соціальних мережах відео розкоші, яка не снилася навіть її забезпеченому чоловікові, Валерію Меладзе. Наприклад, 4 січня співачка показала величезний "перстень" що складається з 63 кілограмів чистого золота, і повністю золоті шати і прикраси у вітрині. Очевидно, Альбіна відвідала або палац когось із місцевих правителів, або музей, так як в повсякденному житті таке багатство на себе не одягнеш.

Цікаво, що в профілі Альбіни немає ні натяку на геолокацію, де зараз знаходиться співачка. Однак характерний арабський колорит говорить про те, що Джанабаєва проводить час десь в Еміратах. Валерію Шотаєвичу доведеться дивитися в обидва, щоб таку завидну наречену у нього не вкрав який-небудь шейх і не зробив прикрасою свого гарему!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, екс-солістка "Віагри" Джанабаєва оголила шикарні форми в придорожньому готелі, десь кусає лікті один Меладзе.

Як повідомляв Знай.uа, безсоромна екс-віагрянка Джанабаєва навчила українок, чим обмазувати обличчя.

Також Знай.ua писав, що екс-солістка "Віагри" Джанабаєва похвалилася новим другом з міцним і довгим кінцем