Цікаво, чи в курсі співак Валерій Меладзе, що провести ніч з ним в обнімку коштує 950 Російських рублів?

Така пропозиція з'явилася на"Аліекспрессі". Правда, спати пропонується не з самим Валерієм Шотаєвичем, а з подушкою, з його зображенням в повний людський зріст. Опис по-аліекспрессівському феєричний:

"Валерій Меладзе Daikmakura російська зірка прохолодний хлопчик обніматися тіло чохол наволочка чохол Довга подушка кришка Dropshipping", — так виглядає це унікальна торгова пропозиція для шанувальників (або, скоріше, для прихильниць) Меладзе.

Судячи з скріншоту, який опублікував Telegram-канал "тільки нікому", незважаючи на всю абсурдність товару, таке замовлення вже зробили 13 осіб. Чортова дюжина неприкаяних закоханих душ, спраглих провести ніч з 55-річним "прохолодним хлопчиком" Валерієм Меладзе. Поки ми з вами мріємо, хтось вже діє.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ
Показати ще

Нагадаємо, що Пугачова з Галкіним запросила в гості Світлану Лободу та інших зіркових друзів.

Як повідомляв портал Знай.uа, київські водії нарядили своїх маляток в гірлянди і вишикувалися в авто.

Також Знай.uа писав, що поліцейські Києва оригінально привітали українців зі святом.