Актор Руперт Грінт розповів, що дуже любить роль Рона Візлі з "Гаррі Поттера", і неодмінно повернеться до неї, якщо випаде така можливість.

Рудий Рон Візлі полюбився читачам і глядачам легендарної саги про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера не менше, ніж найголовніший герой. І Руперт Грінт, здається, був народжений для цієї ролі. Зірка фільмів про юного мага і його вірних друзів розповів, що із задоволенням повернеться до ролі Рона Візлі, якщо випаде така можливість.

"Я готовий з радістю повторити цей досвід, якщо буде відповідний час. Не знаю, наскільки це буде доречно, але я готовий. Подивимося", - сказав журналістам Руперт Грінт, зізнавшись в любові до свого персонажа і його історії. І нехай Грінту вже 32 роки, він досі із задоволенням переглядає ці фільми і з завмиранням серця згадує про казкові пригоди Рона.

[quote author=""] " я маю на увазі, ніколи не говори ніколи. Я б не став говорити "Точно ні". Це була велика частина мого життя і я обожнюю цього героя і цю історію. Так, так, я буду готовий до цього

Нагадаємо, хлопчик," який вдома " – Гаррі Поттер повертається на екрани з приємним сюрпризом.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, дивна зачіска і жодних соцмереж-як виглядає новий хлопець Емми Уотсон.

Також портал Знай.uа писав, як виглядають дорослі зірки "Гаррі Поттера" через 20 років, вражаючі фото.