Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина, яка віддала за підсумками шоу своє серце гумористу Еллерту, якось з Олександром пожартувала щодо кругленького животика.

Але зараз на одному з Instagram-акаунтів, присвячених проекту "Холостячка", з'явилася цікава публікація, яка відноситься і до Мішиної, і Еллерта. Адже користувачі знайшли архівні фотографії двох зірок.

"Ксенія Мішина та Олександр Еллерт давні фото ❤️🔥
#холостячка #холостяк#реалитишоу #шоу #ксениямишина#телешоу #холостяк11 #стб # Україна # Київ#григорийрешетник #прем'єра#адрейрибак #Харків #херсон", - написано в підписі до публікації.

Виходячи з коментаря одного з користувачів, Ксенії Мішиної на фотографії 18 років. Ймовірно, Еллерту на наданому знімку теж. Однак неозброєним поглядом видно, наскільки сильно змінилася актриса в зовнішності.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще
"Це Мішина?😅 Капець змінилася", "На Андрія схожий з "Не родись красивою", "Скільки ж тут їй років цікаво ?😊 ", "Еллерт як ботанік😂", "Класні,були алмазами, а зараз Діаманти відшліфовані часом)", "Ксюша красуня яка", "Ксюшу хр*н дізнаєшся", "Саша не сильно змінився, а ось Ксенія - зовсім як інша людина)", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, діти Мішиної і Еллерта з "Холостячки": українці припустили, як подружилися Еля і Платон

Як повідомляв "Знай.ua", Холостячка Мішина з Еллертом передали новорічний привіт з Карпат: "Любіть один одного!"

Знай.ua писав, любов Мішиної Еллерт взяв на себе роль першоянварського апостола: "Як все пройшло?"