18-річна Аріна Меладзе, донька співака Валерія Меладзе, отримала травму й була госпіталізована. Сама дівчина пише, що "зламала шию".

Про це стало відомо з публікації у розділі сторіз в інстаграмі дівчини.

На одному зі знімків можна побачити фотографію з лікарні з підписом: "Прекрасний початок нового року". На іншій, де ми можемо побачити ноги дівчини на лікарняній кушетці, вона розповідає більше деталей.

"Зламати шию в Різдво - чек", - написала Аріна на фото (тут "чек" означає нове досягнення).

Пізніше фото з соцмережі були видаленими.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Скріншот Instagram @meladzearina
Скріншот Instagram @meladzearina

Поки що інших підтверджень травми доньки естрадної зірки немає, також невідомо, наскільки вона серйозна.

У російських ЗМІ зазначають, що Аріна має виключно позитивне реноме і припускають, що причина травми полягає не у надто буремному святкуванні Різдва — імовірно, справа у зимових видах спорту (на це натякає й тепле взуття)

Аріана Меладзе, фото Інстаграм
Аріана Меладзе, фото Інстаграм

Аріна народилася у 2002 році і стала наймолодшою з трьох доньок у шлюбі Меладзе з першою дружиною Іриною Малухіной. У 2014, коли Аріні було 12 років, союз розпався — співак пішов до Альбіни Джанабаєвої, яка народила йому двох синів. Цікаво, що в інстаграм-інфлюенсери донька знаменитості не рветься - у неї усього лише біля 4 тисяч підписників.

Нагадаємо, Меладзе та Лобода вирішили, що безсмертні: виступили в Києві, не дотримуючись карантинних норм.

Як повідомляв "Знай.ua", Брежнєва раптово заговорила про пенсію, як проведе старість дружина Меладзе: "пішли на це роки"

Знай.ua писав, афроамериканки у Віагрі? Меладзе заінтригував двома очаровашками, зовсім не схожі на Брежнєву.