Поліцейські, які повинні слідкувати за дотриманням порядку і правил дорожнього руху, зокрема, самі порушують ПДР.

В Одесі зафіксівали на камеру, як копи перебігають дорогу у недозволеному місці просто перед автомобілем.

Відповідне відео розмістили у facebook-спільноті "Одесса как она есть".

"Давайте відволічемося наразі від теми карантіну - нам то з нею жити ще найближчі два тижні. Краще давайте поки що подивимося, як порушують ПДР співробітники доблесної поліції і завзято перебігають дорогу в недозволеному місці", - йдеться в коментарі до відео.

А на кадрах зафіксовано, як спвробітники поліції перебігають дорогу просто перед автівкою, причому роблять вони це у недозволеному місці.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зазначимо, що порушення правил дорожнього руху пішоходами також карається законом.

Так, за перехід ними проїзної частини у невстановлених місцях або безпосередньо перед транспортними засобами, що наближаються, тягне за собою накладення штрафу в розмірі трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А от ці самі порушення, що спричинили створення аварійної ситуації, — накладення штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від двадцяти до сорока годин.

Та хто ж їх штрафувати буде, адже вони - самі поліція.

Нагадаємо, журналісти викрили численні порушення кортежу Зеленського

Як повідомляв Знай.ua, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям

Також Знай.ua писав, українцям нагадали про нове правило ПДД