Українцям вдалося розгадати секрет, чому локдаун, тобто жорсткі карантинні обмеження вирішили ввести саме до 24 січня. Свою гіпотезу хлопець оригінально оформив в короткий ролик і опублікував в TikTok.

На відеоролику хлопець стоїть на тлі тексту з біографією президента України Володимира Зеленського. І на останній секунді показує, що гаранта нашої держави день народження саме 25 січня, тобто наступного дня після закінчення локдауну.

"Добрий вечір, а що це означає?",- співається в пісні на тлі.

На підписі до відео українець зазначив, "ось чому локдаун буде до 24 січня" і запропонував іншим готуватися вітати. Таким чином висловив припущення, що рішення ввести жорсткий карантин на такі дати було прямо пов'язане з особливою датою глави держави.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Українці в коментарях відзначили кмітливість президента і дійсно задумалися і відзначили, що раніше не припускали, чому локдаун саме до 25 числа.

"Продуманий чел", "а я то думаю чому саме до 25", "у мене др 24 січня ваще кайф", "у мене др 25 теж", "думаєте ніби б він захотів, то не тренував якусь віллу, про яку ніхто б не знав", у мене взагалі-то з ним в один день др", "Моя мама так і сказала, Добре, що у мене з президентом др в один день", - пишуть коментатори.

@sergiy_kotsyubko

Готуємося всі вітати🥳😅

♬ оригинальный звук - user8884808435615

Нагадаємо, локдаун працює не за планом, українець додав мікробів до фруктів в АТБ.

Як повідомляв Знай.uа, українці масово кинулися в Буковель під час локдауну.

Також Знай.uа писав, що Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні.