Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість показала, як проводить зимові канікули з 63-річною красунею-мамою і доньками Євою і Тільдою, позуючи серед пальм і зеленої трави в одному з райських куточків нашої планети. Так, артистка приміряла досить сміливе міні-бікіні з "хижим" леопардовим принтом, сидячи на газоні в обнімку з мамою Наталією Василівною і насолоджуючись спекотним сонечком.

Обидві красуні продемонстрували стрункі фігури, і хоч Світлана злегка прикрила найріднішу жінку своїм тілом, таким генам можна лише позаздрити. І мама, і донька, активно займаються спортом і стежать за формами за допомогою тренувань під чуйним керівництвом фітнес-тренера і правильного харчування.

"на відпочинку з мамулею ❤️

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

люблю, коли вся сім'я в зборі 😍"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю Лободи компліментами: "Ох, красуні!!", "А Тілль де 🤔", " якби коментар не прочитала,вирішила б, що це сестра! Матуся молода яка!!!", "як мені подобаються такі теплі Фотографії від Вас, від них отримуєш заряд енергії ❤️🤲 🏻гарного відпочинку!☀ ️ ", "Русалоньки🧜 🏼 ♀️💕","Прекрасні😍❤️".