З сусідньої Російської Федерації прийшли вельми тривожні новини. Молода мешканка міста Санкт-Петербург звинуватила таксиста в тому, що під час поїздки він увімкнув порно і самозабутньо займався онанізмом. В цей час дівчина перебувала на задньому сидінні автомобіля.
До всього цього жахіття водій також ставив їй вульгарні питання. Про це стало відомо завдяки зверненню дівчини через соціальні мережі, свою історію пасажирка представила з відео доказами.

Потерпілу звуть Марія Д'якова, за її словами, вона прямувала до аеропорту Пулково і вирішила викликати таксі. Водій з самого початку проявив до неї неймовірний інтерес і почав засипати дівчину питаннями.

"Мені не дуже хотілося з ним спілкуватися, але потім я почула якийсь звук, дуже нагадує порнографію. Але я думала, що мені здалося. А потім він почав у мене питати, коли у мене був перший раз", - розповіла дівчина.

Марія Д'якова, скріншот: YouTube
Марія Д'якова, скріншот: YouTube

Потім таксист почав дивитися порно і займатися самозадоволенням.
"Він різко зупиняється, каже: зараз дівчина, дві хвилини, і починає наярювати!", - розповіла обурена Д'якова.
За її словами, вона поскаржилася до компанії "Сітімобіл" на поведінку таксиста. Там, втім, відповіли, що водій поводився жахливо, його відключили від сервісу, а дівчині пообіцяли три безкоштовні поїздки в таксі компанії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще