У понеділок, 11 січня, на КПВВ "Чонгар" водій позашляховика Nissan X-Trail хотів потрапити в анексований Крим без проходження контролю. Відомо, що за кермом авто був 29-річний житель Запоріжжя.

Про це йдеться в повідомленні прикордонної служби.

Так, чоловік в'їхав на КПВВ і заблокував двері в авто. Прикордонники не змогли оглянути позашляховик. Потім водій без проходження необхідного контролю вирішив проїхати пункт пропуску. Біля шлагбаума чоловік двічі намагався протаранити болард, внаслідок чого розбив передній бампер.

Прикордонники розблокували двері, дістали жителя Запоріжжя з салону автомобіля і затримали. Навіть після цього чоловік чинив опір та погрожував правоохоронцям.

"Відпустіть, люди! Відпустіть, а то вб'ю!" - каже на відео затриманий.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

прикордонники, скріншот з відео
прикордонники, скріншот з відео

Варто уточнити, що водій повинен сплатити штраф за порушення режимних правил в КПВВ і неадекватний опір прикордонникам. Українця і його автомобіль передали співробітникам поліції для подальшого прийняття правового рішення.

Нагадаємо, у Києві водій таксі пішов з життя за кермом, коли перебував на роботі. У чоловіка сталася зупинка серця.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Прикарпатті страшна ДТП обірвала життя жінки: кинулася під колеса.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом легковик влетів у фуру і розбився вщент: водій у комі.