Українка Олена Миколайчук колись була фіналісткою конкурсу "Міс Вінниця", а тепер вона – капітан медичної служби. Дівчина з Вінниці двічі була на аудієнції у Папи Римського.

Про це пише "Армія.Інформ".

Олена з дитинства мріяла присвятити життя військовій медицині. Вона закінчила медико-біологічний ліцей при Вінницькому медичному коледжі імені Академіка Заболотного зі срібною медаллю, коледж – з відзнакою. Двічі отримувала підвищені стипендії – Верховної Ради та президента України, мала найвищий рейтинг серед випускників.

Олена Миколайчук, фото Армія.інформ
Олена Миколайчук, фото Армія.інформ

Вже під час служби в Київській області Миколайчук заочно здобула другу вищу освіту, закінчивши Європейський університет за спеціальністю "Менеджмент охорони здоров'я". Ще два вузи закінчила під час служби у Вінниці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Крім того, дівчина брала участь у конкурсах краси до служби та під час неї. У грудні 2020 року Олена стала віце-міс конкурсу "Берегиня в погонах-2020". Кілька місяців вона виконувала службово-бойові завдання в зоні операції Об'єднаних сил.

Олена Миколайчук, фото Армія.інформ
Олена Миколайчук, фото Армія.інформ

Завдяки співпраці з військовим капеланом Осипом Славичем дівчина двічі побувала у складі делегації українських військових паломників і під час паломництва відвідувала Рим.

Нагадаємо, талановита українка підкорила своїм танцем Європу і Америку: була наставницею Квітки Цісик.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі загинула молода військова, двоє дітей залишилися сиротами.

Також портал Знай.uа писав, що українські танкісти показали майстерність на полігоні: кадри тренування вражають.