Настав Новий 2021 рік, який для деяких вже приніс якесь диво і чарівництво. Минуло Різдво Христове і ось ми наблизилися до іншого не менш важливого свята Старого Нового року.

В цілому виникнення свята Старого нового року і всі встановлені традиції практично не змінювалися з року в рік і навіть століття в століття. Так, як на Різдво ще перепадає піст і на столі повинні стояти пісні страви, то на Старий новий рік вже можна вдосталь поїсти різної смакоти. Але теж не варто забувати про здоров'я і не рекомендується переїдати.

У свято Старого Нового року скрізь звучать колядки та щедрівки, але чисто фізично до всіх друзів і родичів складно потрапити в цей день. Так уже повелося, що в добі всього 24 години, а до деяких родичів або друзів можна зайти на п'ять хвилиночок, а в підсумку «зависнути» з ними на пів дня. Але якщо привітати хочеться всіх рідних і близьких, то це можна зробити за допомогою інтернету та соціальних мереж. Близьких вам людей можна привітати з допомогою різних святкових листівок з побажаннями. Їх дійсно величезна безліч у всесвітній павутині і з кожним роком їх стає все більше, і вони стають все більш яскравими і ємними. Є такі листівки, які люди створюють самостійно, а є такі які просто створюються за допомогою різних програм. Щоб не витрачати багато часу і не шукати на різних ресурсах, ту чи іншу листівку, ми зібрали для вас найкращі варіанти на будь-який смак. З нашими листівками можна привітати як дитину, так і дорослу людину.

Анімовані картинки

Настає час, коли потрібно вітати своїх близьких з наступаючим святом, а значить потрібно задіяти найкращі і красиві листівки, які сподобаються конкретному адресату

Красива анімація в картинках порадує більше дітлахів, адже їм до душі всі красиві елементи, особливо ті, що переливаються, сяють або ж просто красиво блимають. Надіслати такі фото можна через соціальні мережі, на електронну пошту або будь-яким іншим зручним способом. Люди старшого покоління переглядають старі листівки, так, що чим вони будуть яскравіше і красивіші, тим більше радості вони будуть приносити своїм одержувачам.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Анімованні картинки дарують гарний настрій, pinterest
Анімованні картинки дарують гарний настрій, pinterest

Старий Новий рік треба зустрічати з привітаннями, kartinkiprazdnik
Старий Новий рік треба зустрічати з привітаннями, kartinkiprazdnik

Яскраві привітання, goodnewyear
Яскраві привітання, goodnewyear

Гарні листівки привітання, kartinkiprazdnik
Гарні листівки привітання, kartinkiprazdnik

Листівки з побажаннями

Добрі листівки з привітаннями та побажаннями також порадують багатьох, тим більше що вказане побажання можна буде не тільки прочитати самостійно, а ще й зачитати перед усіма присутніми гостями.

До речі, для творчих людей є підказка - вони і самі можуть створити листівку, для цього потрібно вибрати вподобані фото новорічної, святкової тематики, після чого на зображення можна нанести текст. Це може бути не банальне: «Бажаю добра і повної чаші ...», а побажання, наповнене щирістю і якимись особливостями. Наприклад, якщо ви створюєте листівку для батьків або дітей, то побажання буде явно відрізнятися від того, яке можна буде адресувати друзям.

Чудові привітання, sunhome
Чудові привітання, sunhome

Листівки з привітаннями, tavriya.ks
Листівки з привітаннями, tavriya.ks

Яскраві привітання, tavriya.ks
Яскраві привітання, tavriya.ks

Красиві тематичні листівки

Старий новий рік дарує смішні і хороші моменти, зустрічі з друзями і родичами. Усюди привітання, звучать колядки та щедрівки, світ наповнюється чарами і дійсно казковими моментами. Не зайвим буде в таке свято адресувати близьким людям листівки і теплі побажання, які вони пронесуть в серці як мінімум в свято, а то і на протязі всього нового року.

Іноді своїми привітаннями в листівках люди можуть сказати самі теплі і потрібні слова, які вони можливо посоромляться сказати своїм близьким віч-на-віч.

Вітальну листівку можна відправляти разом з відео поздоровленням. Можна відправити листівку і особисто сказати людині бажані привітання, що буде ще приємніше і щиріше. У століття сучасних технологій перед нами відкриваються величезні можливості в плані інноваційних технологій і різних нововведень. Але завжди варто пам'ятати, що особисте спілкування завжди цікавіше і більш насичене, ніж через всесвітню павутину. Так, що давайте будемо звертатися до електронних технологій лише при необхідності, а самі будемо частіше зустрічатися один з одним.

Яскраві листівки для всієї родини, vsevblog
Яскраві листівки для всієї родини, vsevblog

Тематичні листівки, glavred
Тематичні листівки, glavred

Привітання на Старий Новій рік, glavred
Привітання на Старий Новій рік, glavred