Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт розповів в опублікованих Insta Stories, що дав інтерв'ю Анатолію Анатолічу на його YouTube-каналі.

Крім того, обранець Ксенії Мішиної показав уривки з інтерв'ю, в якому розкрив подробиці своєї роботи та особистого життя після реаліті-шоу "Холостячка". Тепер шанувальники знатимуть про все, що відбувалося за кадром між Мішиною та Еллертом.

"Читати думки? Ні, не моє. Я пам'ятаю, мене зупинили на блокпосту. І він не міг двох слів зв'язати, що він від мене хоче", - говорить Саша в анонсі до інтерв'ю.

До речі, гуморист також поділився кумедним відео шанувальниці, яка дивиться шоу Анатоліча з котом на ноутбуці. Рудий пухнастик старанно вилизується і не дає господарці стежити за тим, що відбувається на екрані.

"Найбільш вдячний глядач", - жартівливо підписав ролик Еллерт.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".