Автор-сценарист творчої студії "Квартал 95" і переможець проекту Холостячка Олександр Еллерт на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram поділився історією про життя, нагадавши шанувальникам про те, що він ще й ведучий.

Він почав розповідати зі слів, що в 2020 році, перед "Холостячкою" вперше вів весілля українською мовою. Точніше навіть, за словами Еллерта, його друг рибалка це робив, а Олександр лише з'єднував букви в слова. І однією з запам'яталися "диво-фраз" була: "... на ваших столах помідори і огірЦІ... ".

Коханий Ксенії Мішиної зазначив, що вчив українську мову лише в школі і при першій нагоді після уроку, відразу ж переключитися на українську. "Повернемося на весілля... відразу після моїх "огірЦІ" наречений махнув рукою, витер сльози всім україномовним гостям і сказав-веди на тому, на якому буде не так смішно) Андрій Рибак і Саша Огірці провели приголомшливо весілля і поїхали будувати кохання @stbua", - зазначив він. І згодом додав, що сьогодні, 14 січня 2021 року, він вперше побував на занятті з української мови.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram

Щоб повідомити про це, він навіть перейшов на нього. Олександр Еллерт виділив, що йому цікаво і поки ще подобається. "І зараз мені потрібна ваша допомога, пишіть якесь дивне слово, а я спробую перекласти... Для моєї закордонної аудиторії... слово російською, а я вам державної. Тільки без гугла... без суржику... і без словника @yuriy_tkach 🙃 ", - підсумував переможець "Холостячки".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Еллерт з "Холостячки" зізнався, як справляв нужду в кущі поруч з Мішиною і чув "голос Бога"

Як повідомляв Знай.ua, коханий Мішиної Еллерт заговорив про великі цифри, зароблені на "Холостячці": "Норм схема"

Також Знай.ua писав, Ксенію Мішину облили брудом за яскраві емоції з Еллертом: "Неадекватна істеричка"