Дружина колишнього президента України Петра Порошенка Марина подала декларацію як депутат Київради.

При цьому повідомляється, що у них в сім'ї зберігаються мільйони доларів і Гривень. І якщо бути точніше-49 млн доларів США і 401 млн державної валюти.

Прості підрахунки показують, що майно Петра Олексійовича (401 мільйон гривень) становить близько 920 кілограм ваги, якщо зберігати кошти в купюрах по 500 гривень. Що стосується 49 мільйонів доларів, то це 480 кілограм в 100-доларових купюрах.

У Telegram-каналі "Klymenko Time" написали: "Ми б навіть ризикнули припустити, що десь там у Петра Олексійовича є і басейн-сейф, в якому він плаває в цих грошах, як Скрудж Макдак. Ви взагалі уявляєте собі фізичний обсяг цієї готівки? Це більше тонни. Такий собі камаз. А ви всі шукайте КамАЗи з грошима Януковича".

Скріншот публікації Klymenko Time
Скріншот публікації Klymenko Time

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

І, шляхом простих підрахунків, можна припустити, що у Порошенка Петра Олексійовича є близько 1, 4 тонни грошей готівкою. А ще на банківських рахунках 3,9 мільйонів доларів і 240,7 тисяч фунтів стерлінгів.

Дані в декларації, скріншот: public.nazk.gov.ua
Дані в декларації, скріншот: public.nazk.gov.ua

Сам сайт зараз знаходиться в неробочому стані. Ймовірно, він став таким після напливу користувачів для уточнення і підтвердження цієї інформації.

Нагадаємо, розлючений Ярош припер Порошенка до стінки в літаку: "Ти тварина йо**на"

Як повідомляв "Знай.ua", мир або імунітет: чим схожі і чим відрізнялися новорічні привітання Зеленського і Порошенка

Знай.ua писав, як виглядав Зеленський і його головні противники більше 20 років тому: Порошенко, Ляшко і Тимошенко