Відома українська співачка і телеведуча Тіна Кароль є улюбленицею багатьох, що доводить кількість шанувальників, підписаних на її сторінку в соціальній мережі Instagram.

За життям виконавиці стежать понад 1,7 мільйона чоловік. Жінка часто радує фанатів будь-якими фотографіями і відео в соцмережах. Але зараз новий знімок з'явився на одному з фан-акаунтів.

Там Тіна Кароль постала поруч з молдавським співаком і минулим тренером шоу "Голос країни" Даном Баланом, який теж періодично радує своїх шанувальників. Ще на проекті багато хто помітив якусь "родзинку" в їх взаєминах, передрікаючи роман виконавців. Тому на цьому фото вони постали сидячи на покривалі, десь в зеленій місцевості.

Знімок є фейковим і зробленим в одному з фоторедакторів, адже між Баланом і Кароль видніється маленька дитина, яку ніжно обіймає Молдавський співак.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Як сімейно🥺 😻", "Фотошоп", "Навіть не подумаєш, що це не реальне фото. Дан і Тіна виглядають як справжня сім'я. Два роки втрачених. Вже б дитя бігало", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дан Балан проміняв Тіну Кароль на обійми з іншого: "Треба все прощати"

Як повідомляв "Знай.ua", Дан Балан заспівав про кохання, але не з Тіною Кароль: "Мурашки по шкірі"

Знай.ua писав, щаслива Тіна Кароль розтанула поруч з карооким "конкурентом" Дана Балана. Артистка на одному із заходів зробила спільний знімок з молодим хлопцем, примірявши облягаючу сукню.