Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість виставив спільний кадр з красунею-дружиною Лілією, відправившись на зимові канікули з коханою і їх 5-річним сином Леоном в сонячний Майямі, США.

Так, зіркова сім'я зробила селфі в салоні літака, посміхаючись і зізнавшись, що мигцем зняли захисні одноразові маски, щоб відобразити момент. Варто відзначити, що і Влад, і Лілія не раз зізнавалися в різних інтерв'ю і постах в соцмережах, як сильно обожнюють Майямі, де, до слова, живуть їхні давні друзі - гімнастка Анна Безсонова, яка в листопаді вперше стала мамою, і її чоловік Дмитро.

"Ми вже летимо. Скористалися моментом, поки принесли сніданок і можна зняти маску для фото (лайфхак).☝️
😉
Попереду багато цікавого, буду максимально ділитися емоціями.🥰🤗🥰

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як думаєте куди летимо?😍
Вгадайте і напишіть свою версію в коментарях під цим постом."