Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, показавши численним шанувальникам досить незвичайну сценку. Так, в ролику артистка нібито показала, що буде робити відразу після закінчення локдауну 24 січня, мріючи якомога швидше відправитися в ресторан швидкого харчування "Mcdonald's", щоб насолодитися фастфудом.

Красуня перевтілилася в гламурну дівчину, яка не приховує захоплення від побаченого, примірявши стильне вбрання - чорне облягаюче плаття, широкий дизайнерський шарф і сонцезахисні окуляри, доповнивши елегантний образ макіяжем з яскраво-червоною губною помадою на губах.

Примітно, що озвучка відео взята з ролика про один з перших ресторанів в мережі "Mcdonald's" в Москві в січні 1990 року, де інтерв'ю брали у дітей, а одна дівчинка емоційно заявила, що у неї від побаченого трохи "очі на лоб не полізли".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Чого вам особливо не вистачає під час локдауну?)"

Фолловери не пройшли повз: "розумничка, клас)", " Круто❤️😂", "красуня😍 😍 😍", "Супер👏", " неймовірна Alina_grosu.", "На початку відео подумала що це Леді Гага🙈".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.