Новий фільм "Володар перснів", який, як повідомляється, знаходиться в розробці, буде про падіння Моргота (Мелькора), повідомляє Wegotthiscovered.

"Володар перснів" Пітера Джексона став монументальним досягненням в кіно, проте така доля не дісталася "Хоббіту", і шлях, по якому обидва фільми стали трилогією, не міг бути більш різним.

Коли New Line вирішила профінансувати постановку перших трьох виступів поспіль, вони попросили Джексона розбити його сценарії, а творець фільму урізав вихідний матеріал на дві частини в надії, що основні студії Голлівуду будуть більш схильні до того, щоб викласти два блокбастери, а не три.

З іншого боку, "Хоббіт" був оголошений як той, що складається з двох частин, тільки для Warner Bros. запросили третю, коли більша частина зйомок була вже завершена. Це змусило режисера, удостоєного премії Оскар, продовжити графік, щоб отримати достатньо відзнятого матеріалу. Було б справедливо сказати, що серія приквелів була б набагато кращою як дуологія, хоча пригоди Більбо Беггінса часто затягувалися.

Якщо хтось не хоче або не досить сміливий, щоб спробувати розібратися з Симарілліоном, може здатися, що ми бачили останню частину саги про Середзем'я на великому екрані. Однак, за словами інсайдера Деніела Ріхтмана, всередині компанії велися дискусії про новий повнометражний фільм після зльоту і падіння Моргота.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

[quote author=""] "Чув, що вони розробляють більше фільмів про Володаря кілець", - говорить він. "Одне про падіння

Якщо ім'я не викликає сумнівів, перший Темний лорд Середзем'я був, по суті, прото-Сауроном і повинен бути знайомим персонажем для фанатів Володаря перснів. На жаль, Ріхтман більше нічого не говорить про те, чого очікувати, і це, очевидно, ще належить підтвердити, але в той час як Amazon, можливо, виклав мільярд доларів за п'ять сезонів телебачення, заснованих на J. R. R. згідно з міфологією Толкіна, Warner Bros. як і раніше володіє правами на екранізацію фільмів, тому вони, ймовірно, могли б зняти стільки фільмів, скільки захочуть, і не те щоб їм не вистачало вихідних матеріалів.

Нагадаємо, "Володарю кілець" 20 років, шанувальникам кіносаги приготували приголомшливий сюрприз

Як повідомляв Знай.uа, анонсована остання книга про "Володаря Кілець", коли чекати виходу.

Також Знай.uа писав, що журналіст порівняв Єрмака зі злісним радником короля з "Володаря Кілець".