Український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно знаменитість похвалився новою піснею, яка цілком собі може стати хітом, виконавши її прем'єру в своїх Сторіс. Так, артист відвідав нове шоу "Зірки і чутки" з ведучим Євгеном Таллером, наспівуючи трек про Толіка-алкоголіка, позуючи в джинсовій сорочці і чорному блейзері на тлі різнобарвної статуетки, що нагадує культовий "Оскар".

При цьому доля у головного персонажа пісні, загадкового Анатолія, склалася непроста: за харизму і любов в чарочки-другої його обожнюють друзі, а ось розлючена дружина чомусь називає п'яницею, та ще й дурнем. Віталій також поцікавився, чи сподобався його численним шанувальникам свіжий хіт.

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А Толік, Толік, Толік, ти местний алкоголік,

Не можеш без горілки, як повар без тарілки,

А ти душа компаній,

Без тебе все не так,

А жінка твоя каже,

Ти пьяниця й дурак"

Варто зазначити, що це не єдина пісня Віталія Козловського рідною українською мовою. У далекому 2007 році абсолютним хітом стала пісня "Чого являєшся мені у сні" на поезію Івана Франка, завдяки якій українським школярам було набагато легше вивчити вірш для уроку української літератури. Останнім треком стала "Мала", записана в 2019 році.