Відома українська співачка Тіна Кароль і її молдавський колега Дан Балан знову стали героями фанатської творчості. Шанувальники і прихильники "романтичних відносин" зірок вже не можуть просто сидіти на місці і чекати нових публікацій на офіційних сторінках. Фанати самостійно створюють арти зі знаменитостями в головній ролі.

За життям виконавиці стежать понад 1,7 мільйона чоловік. Співачка часто радує фанатів будь-якими фотографіями і відео в соцмережах. Але зараз новий пост з'явився на одному з фан-акаунтів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на фанатському пабліку "_fantina " Тіни Кароль в мережі Instagram.

У фан-акаунті поділилися роботою художниці vladislava_gribanova, яка намалювала Кароль і Балана саме в тому образі, в якому вона їх бачить, саме як пару.

На картині дівчини можна помітити двох зірок - Тіну і Дана. Молдавський співак ніжно поклав голову на співачку, а Тіна мрійливо закрила очі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

скріншот: Instagram
скріншот: Instagram

" Неймовірно красиво 💫 💜 ", " Найрідніші і улюблені 💜 💜 💜 ", " Це шедевр❤️❤️❤️", " Дуже красиво👏 👏 👏", " дуже!!!💜 💜 💜 ", "неймовірно!", " Нереально😻 😻❤️", " всі Пам'ятаємо!💜 ", "люблю шалено-шалено", " дуже красиво!",- захоплювалися малюнком фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молдавський мачо Дан Балан буде "дихати про кохання" в новому кліпі, але не з Тіною Кароль

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль разом з коханим Даном Баланом отримала нагороду від росіян

Також «Знай.иа " писав, що Кароль нарешті сказала Балану найголовніші слова: що це, якщо не любов?